Paasbrunch 20-04-2019

Op 20 April 2019 hebben we een paasbrunch georganiseerd voor mensen met minima.

Programma.
Onder begeleiding van TOS , met hulp van de vrijwilligers van Stichting Tijgeroog, begon er om 11:00 uur een 6 kamp op het “Karel de Stoute Plein”. Met verschillende oud holandse spelletjes spelletjes. Zoals touwtje trekken, met een ei op een lepel lopen, twister, vier op een rij etc. Zij konden zich hier volop uitleven. We hadden koffie en thee voor de ouders en voor de kinderen siroop. En het aller leukste was er liepen/huppelden twee paashazen rond.

Na al het sporten en spelen kregen we natuurlijk honger en dorst.

Daarom hadden we aansluitend om 13:00 uur een paas brunch met veel lekkers zoals Crackers, Matze, Verse broodjes, zoetigheid en hartig voor op brood. En laten we vooral de pannenkoeken niet vergeten. Natuurlijk ook koffie, thee en limonade. Om 14:45 sloten we af met de paashazen die rond gingen lopen om nog even iets lekkers uit te delen aan de kinderen en ouders.

Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door: